Uw totaal webshop in ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte? Bestel op deze webshop de producten om het ongedierte waar u last van heeft te bestrijden. Mocht u er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Binnen de wetenschap is er lange tijd misverstand geweest over de naamgeving van bepaalde soorten. Inmiddels staan de twee soorten die bij ons in huis voorkomen bekend als het zilvervisje en het papiervisje. Ze lijken zeer veel op elkaar en kunnen beide op verschillende plekken tevoorschijn komen. Het papiervisje komt het meeste voor en ziet men vaak door het hele huis. Het zilvervisje komt meestal alleen op de wat meer vochtige plekken voor.

Ondanks dat ze zich niet gauw laten zien, heeft bijna iedereen er weleens mee te maken. Wanneer men er zo nu en dan een ziet, hoeft men niet direct actie te ondernemen, maar wanneer men ze bijna dagelijks aantreft is het verstandig om aan bestrijding te denken. Er zijn twee manieren om het probleem onder controle te krijgen, te weten;

Onze garanties aan u


Wij bezorgen 5 dagen per week

Een bereikbare klantenservice

Gemakkelijk betalen in de webshop

Webshop keurmerk

Veilig betalen

Liever een deskundige aan huis?

Soms zit er niks anders op dan het inschakelen van een bestrijdingsdeskundige. Zij zijn bevoegd om met professionele rodenticiden te werken. Een laatste uitweg om uiteindelijk tot een oplossing te komen.

Auto-MechanicAfspraak maken >