Uw totaal webshop in ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte? Bestel op deze webshop de producten om het ongedierte waar u last van heeft te bestrijden. Mocht u er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wespen zijn nuttige beestjes, maar helaas kunnen ze ook behoorlijk vervelend zijn. Ze bouwen hun nesten graag onder de dakgoten, plafonds, spouwmuren, holle bomen en struiken.

De overlast is het grootste zodra de koningin gestopt is met eitjes leggen en het nest in verval raakt. Omdat ze dol op zoetigheid zijn gaan de werksters uit het nest op zoek naar sap van rijp fruit, maar ze komen ook af op zoete limonade, gebak, ijs, koekjes etc.

Ondanks dat ze nuttig zijn en prachtige nesten bouwen, ergeren de meeste mensen zich aan de zoemende beestjes. De angst om gestoken te worden, jaagt de mensen vaak hun huis in. Rond de tijd dat het nest gaat vervallen, worden de wespen ook onberekenbaar.

Wanneer u veel overlast ondervindt van wespen dan kunt u de wespen afvangen. Ook kunt u voorkomen dat er een wespennest wordt gebouwd in uw tuin of in uw huis door de koninginnenwesp tijdig te vangen. Er zijn vele wespenvangers en lokstoffen verkrijgbaar op de Europese markt. Wij hebben de best geteste producten hieronder voor u uiteengezet.

Onze garanties aan u


Wij bezorgen 5 dagen per week

Een bereikbare klantenservice

Gemakkelijk betalen in de webshop

Webshop keurmerk

Veilig betalen

Liever een deskundige aan huis?

Soms zit er niks anders op dan het inschakelen van een bestrijdingsdeskundige. Zij zijn bevoegd om met professionele rodenticiden te werken. Een laatste uitweg om uiteindelijk tot een oplossing te komen.

Auto-MechanicAfspraak maken >