Uw totaal webshop in ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte? Bestel op deze webshop de producten om het ongedierte waar u last van heeft te bestrijden. Mocht u er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ratten vormen voor velen een schrikbeeld. Toch zijn ze niet weg te denken uit ons leefgebied. Vroeger hebben ze in heel Europa voor veel problemen gezorgd. In Nederland hebben we het tegenwoordig redelijk goed onder controle. Ze houden zich voornamelijk op in ons rioolstelsel waar ze veelal van ons keukenafval leven. Soms komen ze toch ongewenst tevoorschijn. Vaak heeft dit met een breuk in een aftakking naar het riool te maken. Ze komen zo in onze kruipruimte terecht of nestelen zich ergens in de grond. Wanneer dit het geval is dient men tijdig maatregelen te nemen.

De manier waarop maatregelen getroffen worden hangt af van de persoonlijke voorkeur en de situatie. Er zijn vier manieren met de daarbij behorende toegelaten producten om een eventueel rattenprobleem te benaderen.

Onze garanties aan u


Wij bezorgen 5 dagen per week

Een bereikbare klantenservice

Gemakkelijk betalen in de webshop

Webshop keurmerk

Veilig betalen

Liever een deskundige aan huis?

Soms zit er niks anders op dan het inschakelen van een bestrijdingsdeskundige. Zij zijn bevoegd om met professionele rodenticiden te werken. Een laatste uitweg om uiteindelijk tot een oplossing te komen.

Auto-MechanicAfspraak maken >