Uw totaal webshop in ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte? Bestel op deze webshop de producten om het ongedierte waar u last van heeft te bestrijden. Mocht u er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

In Europa hebben we voornamelijk te maken met de Huismuis, de Mus Musculus. Een muis die zich graag ophoudt binnen de warme en betrekkelijk veilige ruimten die wij ze soms ter beschikking stellen. In Nederland ondervinden wij ook behoorlijk wat overlast van muizen.

In de oude grachtengordels, maar ook in onze traditionele rijtjeswoningen en zelfs in de  Nieuwbouwwijken. Nieuwbouw wordt veelal gerealiseerd op grond wat tot op heden altijd het leefgebied was van muizen. Deze muizen zijn vervolgens genoodzaakt zich aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. Zolang de muizen zich buiten ophouden hoeft men zich weinig zorgen te maken. Helaas trekken ze ook vaak onze woningen binnen.

Wanneer dit het geval is, zijn er enkele maatregelen die u kunt treffen. De maatregelen die getroffen kunnen worden hangen vaak samen met de persoonlijke voorkeur en de situatie. Hieronder staan vier maatregelen met de daarbij behorende producten die daarvoor noodzakelijk kunnen zijn, te weten;

Onze garanties aan u


Wij bezorgen 5 dagen per week

Een bereikbare klantenservice

Gemakkelijk betalen in de webshop

Webshop keurmerk

Veilig betalen

Liever een deskundige aan huis?

Soms zit er niks anders op dan het inschakelen van een bestrijdingsdeskundige. Zij zijn bevoegd om met professionele rodenticiden te werken. Een laatste uitweg om uiteindelijk tot een oplossing te komen.

Auto-MechanicAfspraak maken >