Uw totaal webshop in ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte? Bestel op deze webshop de producten om het ongedierte waar u last van heeft te bestrijden. Mocht u er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Mieren staan bekend om de vele arbeid die ze verrichten en de sociale structuur waarmee dit gepaard gaat. Tijdens hun werkzaamheden en de zoektocht naar voedsel kunnen ze ons behoorlijk lastig vallen.

Iedereen ziet wel eens mieren op zijn terras en ze komen zo nu en dan ook wel eens in huis terecht. Dit is geen reden tot paniek. Mieren zijn geen ziektedragers. Echter, in sommige gevallen kunnen ze wel een plaag gaan vormen. De nestkamers kunnen ook tussen de gevels, onder de vloeren en in onze spouwmuren gebouwd worden. Ook verzakkingen op terrassen kunnen op den duur optreden. Als dit het geval is, zal men tijdig maatregelen moeten treffen.

Onze garanties aan u


Wij bezorgen 5 dagen per week

Een bereikbare klantenservice

Gemakkelijk betalen in de webshop

Webshop keurmerk

Veilig betalen

Liever een deskundige aan huis?

Soms zit er niks anders op dan het inschakelen van een bestrijdingsdeskundige. Zij zijn bevoegd om met professionele rodenticiden te werken. Een laatste uitweg om uiteindelijk tot een oplossing te komen.

Auto-MechanicAfspraak maken >