Bedwansten

Uw totaal webshop in ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte? Bestel op deze webshop de producten om het ongedierte waar u last van heeft te bestrijden. Mocht u er niet uitkomen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Bedwantsen zijn in Nederland één van de meest verafschuwde beestjes die we in huis kunnen hebben. Ze worden meestal per ongeluk meegenomen naar huis na een overnachting in een reeds besmet huis of hotel. Bedwantsen leven van bloed. Dit hebben ze nodig om zich voort te kunnen planten en te overleven.

Tijdens de nacht worden ze aktief door onze lichaamstemperatuur en de koolstofdioxide die we uitademen en komen ze uit hun schuilplekken tevoorschijn voor ons bloed. Na ons bloed opgenomen te hebben vertrekken ze weer naar hun schuilplek. Omdat bedwantsen zeer goed verstopt zitten is het lastig voor ons om ze waar te nemen. Vaak wordt er ook getwijfeld of er wel daadwerkelijk bedwantsen aanwezig zijn in de kamer.

Jeuk of allergische reacties

Jeuk of allergische reacties van de huid kunnen namelijk ook andere oorzaken hebben. Bedwantsen verraden zich vaak door kleine bloedplekjes in de lakens die zichtbaar zijn. Als men alert is kan men ze ook op heterdaad betrappen wanneer ze zich verplaatsen of wanneer men grondig de kamer inspecteert. Echter, bedwantsen zijn in staat om zich tussen de kleinste naden en kieren te verstoppen. Daarnaast kunnen ze soms wel maandenlang zonder beweging op hun schuilplek blijven zolang ze geen gastheer in de buurt hebben. Ze wachten geduldig af totdat ze weer gealarmeerd worden door de juiste lichaamstemperatuur en de koolstofdioxide die we uitademen.

Bug Dome

Het is voor de wetenschap een behoorlijke uitdaging geweest om producten te ontwikkelen die de beestjes kunnen monitoren en afvangen. Naast de reeds bekende lijmvallen is er nu ook de ‘Bug Dome’.

Onze garanties aan u


Wij bezorgen 5 dagen per week

Een bereikbare klantenservice

Gemakkelijk betalen in de webshop

Webshop keurmerk

Veilig betalen

Liever een deskundige aan huis?

Soms zit er niks anders op dan het inschakelen van een bestrijdingsdeskundige. Zij zijn bevoegd om met professionele rodenticiden te werken. Een laatste uitweg om uiteindelijk tot een oplossing te komen.

Auto-MechanicAfspraak maken >